2014. április 23., szerda

Nyitás

ÜDVÖZLET LEGÚJABB BLOGOMON!

Kedves leendő olvasóim,
hatalmas szeretettel és izgalommal köszöntelek titeket itt! Ma végre rászánom magam, és megnyitom az AGAPÉ kapuit. Azt hiszem, elég nagy lépés ez számomra, ugyanis maga a honlap már egy ideje megvan, de most érzem késznek arra, hogy a nagyközönség is a képernyőjén pörgethesse. 
Nem tudom, mit kéne ide írnom... kevés ilyen nagyszabású dologba kezdtem még bele, bár mondjuk ez se világmegváltás, csak egy újabb izgalmasnak ígérkező utazás, ami türtőztethetetlen fantáziájú elmémből pattant ki. Formai információkat még nem szeretnék megadni a történettel kapcsolatban, csupán egyet fogok feltüntetni, méghozzá azt, hogy mikor jön a Prológus - a többit, amit egyelőre elárulok, oldalt és a menüpontokban megtaláljátok. Remélem, szimpatikus lesz nektek a szereplőgárda, én már egészen megkedveltem őket, noha rólam tudni kell, hogy nagyon nehezen azonosulok annyira a szereplőimmel, hogy valósággal kötődjem hozzájuk. Oké, szerintem most elég a felesleges szócséplésből. 
Bízom benne, hogy kedvelitek majd ezt a helyet és szívesen jártok vissza, mert számítok rátok, a véleményetekre, a támogatósotokra. Köszönöm, ha feliratkoztok és írtok! <3
HUH. És akkor most mély levegő...

prológus várható megjelenése: 2014. 05. 04 vasárnap délután



2 megjegyzés:

  1. Szia! :)
    Nagyon izgalmasnak és érdekesnek hangzott már a leírás is, de a trailer az még egy lapáttal rátett. Örülök, hogy cserét kértél, így rátalálhattam a blogodra. Alig várom a prológus felkerülését! :)
    Sok sikert előre is!
    Alisson

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Alisson!
      Igazán örülök neki, hogy tetszik a blog, az alapsztori meg az előzetes, és nagyon köszönöm, hogy feliratkoztál! <33
      Remélem összejön a történet. :D
      Dorine

      Törlés